

Hores d'ara ja havíem patit alguna caiguda però ens n'havíem refet amb dignitat i alegria


Si us hem fet dentetes o salivera, no patiu el Divendres 10 de Febrer repetim el tast. Enviant un mail sereu a la línia de sortida.
Salut
Divendres a Torrelles del Llobregat Atortas tast i Tast&Casa vam donar el tret de sortida a la 1ra Etapa: Alella-Pla del Bages-Montsant. Inauguràvem local, i les ampolles s'obrien a l'empara d'un cup de vi centenari. El sumoll allà trepitjat ens protegia de qualsevol mal, però no d'alguna cadira i de làmpares entremaliades. A taula 14 ciclistes agoserats, set i ganes de gresca. ![]() SORTIDA: DO Alella: vins blancs vora el mar. Pansa blanca 100%. MArfil clàssic, un punt dolç, i molt persistent, qualitat a bon preu d' un celler centenari. Gessamí i mantegues a la maceració carbònica del Pansa Blanca de Marquès d'Alella. Vins blancs per il·luminar l'estiu. ![]() SPRINT ESPECIAL: DO Pla del Bages. La terra del Picapoll en dues versions. Blanc de Picapolls de MAs Oller, 50% picapoll blanc i 50% picapoll negre, un blanc de noires, ple de volum i sabors varietals.I donant relleus el primer gran de la nit, Abadal Picapoll 2010, complexitat i concentració en un vi que millora cada any. Tancant l'Sprint Especial una copeta de Petit Bernat, vi negre de taula a molt bon preu. Hores d'ara ja havíem patit alguna caiguda però ens n'havíem refet amb dignitat i alegria ![]() ARRIBADA: DO Montsant. Tres cellers per fardar de DO i un convidat sorpresa. Orto Blanc, 100% garnatxa blanca, extraordinària feina de Joan Assens i companyia, encara no m'he recuperat. Impressionant. Després la gran sorpresa de la nit per molts ciclistes, el Rosat de Vinyes d'en Gabriel, golositat i complexitat a parts iguals, potser el vi més singualr que he tastat aquest any, a 6€ la tirada, ja feu tard. Ara un clàssic del meu Montsant, Finca l'Argatà de Joan d'Anguera, fantàstic com sempre, cada cop més garnatxós. I un convidat sorpresa el Batecs 5 del Celler Cubells i Cubells, bona garnatxa de La Figuera, clàssic i elegant en un moment molt dolç. ![]() I ja a la línia d'arribada els ciclistes extenuats tenien un premi doble. El Cava brut de Xarel·lo Vermell de Castellroig i un Sumoi blanc dels inquiets i sabis 10 Sentits. Una cloenda més que brillant. Si us hem fet dentetes o salivera, no patiu el Divendres 10 de Febrer repetim el tast. Enviant un mail sereu a la línia de sortida. Salut
0 Comentarios
El 3r Tast a Cegues ja està ple. No patiu, aviat començarem el a preparar el 4t. Pels que us heu quedat fora i per tots els que volgueu repetir us proposem un nou tast: La Tarda de Garnatxes.
Un recorregut pels diferents tipus de garnatxa: negra, peluda i tintorera. Amb vins monovarietals de diferetns DO's catalanes i de l'estat, amb alguna incursió a la Catalunya Nord. D'entrada sis vins amb alguna sorpresa incorporada. Si voleu saber que vol dir que un vi és "deliciosament garnatxós" contacteu amb el Club del Cep. Salut, El proper dissabte 21 de gener Tast&Casa farà el 3r Tast a Cegues de Mostres al Club del Cep d'Arenys de Mar. Durant aquesta activitat tastarem 6 vins, de tot tipus i colors, algun d'ells amb bombolles.
Els tastarem a cegues i els puntuarem, i després amb tota la informació, preu de venta inclòs, consensuarem una puntació. No patiu és un joc, no és cap examen. Només els vins guanyadors passaran a formar part del catàleg de la botiga. Fora mandres i vergonyes, Truqueu a partir de dijous al Club del Cep 93 795 71 99, aquests dies fan inventari. I repeteixo és gratuït, només cal que reserveu plaça. Fins dissabte, L'Arreu Band posa el ritme de jazz, Tast&Casa hi posa les bombolles. Vosaltres els sentits i el plaer: "...Heaven, I'm in heaven, and my heart beats .... Dancing cheek to cheek..."
Encetem el 2012 amb un seguit d'activitats programades fins el més de juny: Tasts a Cegues, Nits de Garnatxes, Tast de la Rosa per Sant Jordi, Volta a Catlunya per DO's, Tast de Vins Italians, Un Tomb per l'Alsàcia i així anar a sumant fins arribar a 17.
De moment ... Obrim l'any amb novetats, tant en els serveis com a les tarifes. Estrenem el Tast&Biblioteca, un tast de vins entre llibres. I modifiquem les tarifes del Tast&Grup i el Tast&Feina per petició popular i fer-les més entenedores. En breu també simplificarem el formulari de contacte pel mateix motiu. De cara a l'estiu tenim dos projectes enllestits que ens fan molta il·lusió: Maridatge de Vins&Gelats i el Tast&Swing, maridatge de Cava&Jazz amb la música en directe de l'Arreu Band. Us n'anirem informant de tot plegat. Ara alcem la copa i brindem per un 2012 ple de vins i felicitat! |
Arxiu
May 2015
Categories |