Els socis del Tr3sc, van gaudir d'un maridatge excepcional de vi i natura. Una conversa múltiple entre Martí Boada que presentava el seu llibre "Boscos de Catalunya" Ed. Lunwerg , David Molas de Vinya dels Aspres i els assistents.
"No podem oblidar que som un país amb una gran diversitat" Martí Boada parlava així de la riquesa natural del territori. Vins com el Blanc dels Aspres 2012, una garnatxa blanca mineral i golosa només fan que confirmar aquesta realitat."Un vi que no deixa indiferent a ningú, va més enllà del que esperes d'un vi blanc. Perquè no li posem una cassola de pollastre i escamarlans..."
Els focs i el testimoni directe de Vinya dels Aspres i els socis del
Tr3sc sobre com es regeneren les sureres de l'Empordà en poc temps porten
a la següent relfexió per part de Martí Boada: "L'alzina surera és un prodigi d'adaptació a la Mediterrània. És una obra d'art, un ésser viu que ha estat de fer-se un vestit per sobreviure al foc".
El Negre dels Aspres 2010, vi de guarda de Cantallops, profund mineral i fresc era el maridatge perfecte per reflexions com aquesta.
L'intimitat del MEAM, les paraules i les complicitats feia que els passés molt ràpid, just al contrari que els cicles de la natura dels quals ens parlava Martí i que "l'home impacinet, magreja i escurça" .
Tancàvem el tast amb el deliciós Vi de Panses de Vinya dels Aspres, un vi dolç natural de garnatxa roja que et porta directe a la #ViFelicitat. I que ens porta directes a la darrera reflexió de Martí Boada: "No deixeu d'anar al bosc, endinseu-vos-hi i notareu com el calcari dels òssos s'estova, i cada cop estareu més relaxats, sereu més flonjos, més cartíleg, foneu-vos amb la natura..."
Gràcies Martí per la teva saviesa, Vinya dels Aspres per la intensitat i sensibilitat dels vins.
Ens veiem dijous 13 de Febrer amb Germà Bel i els vins de Castell d'Encús de Raul Bobet.
I sempre que volgueu ... Et Muntem un Tast amb el Tr3sc