

Sense parar d'obrir, emplenar, buidar i envinar copes de vins diversos, alguns d'ells amb paranys incorporats, per aprendre a detectar aquells que no estaven en bones condicions. Tot posant força emfasi en les diferents vinificacions que podem trobar al mercat tant en vins tranquils com en escumosos.
D'entre tot el tastat, i conformat per tots els assistents, gran descobriment del cava PERE MATA CUPADA Nº5, cupatge de monastrell i xarel.lo.

D'entrada Macabeu del Missenyora de la Cooperativa de l'Olivera, Xarel·lo del Clot dels Oms directe del Penedès i Parellada del Marquès de Montpalau vingut des de Menorca; tot seguit un Gewürtztramminer de Viñas del Vero, un glop d'Alsàcia al Somontano, amb tota la màgia d'un raïm que mai falla; a continuació Blanc d'Orto, copes de garnatxa blanca en tota la seva plenitud, increïble; una passejada pel Roïne amb un Chablis ple de chardonnay; i vam acabar amb un Albarinho 2004 de Pazo de Senhorans amb 38 mesos d'envelliment en dipòsit d'inoxidable, un final de traca pel tast.
Un tast amb molt vins guanyadors, potser tants com paladars hi havia a taula. L'univers que són els vins blancs va lluir en totes les seves constel·lacions. A la foto les restes del combat.
Cares de satisfacció i un fins dissabte que toquen els caves.
Tots els amants de les bombolles esteu d'enhorabona. Ja sabem que fa dies que no us proposàvem un tast d'escumosos, heu tingut molta paciència, però ara ja el teniu a tocar de les copes. Dissabte farem un recorregut per tots tipus de caves Bruts i Brut Natures, Reserves i Joves, Caves Blancs i Rosats, Caves envellits amb bóta i sense fusta, Caves i Champagnes i Prossecos. Serà una festa daurada plena de perles efervescents, i algun toc de rosa, un tast divertit i didàctic en el qual esperem decobrir-vos els secrets de la beguda més glamorosa.
Ja són en fred ... t'esperen, t'hi esperem!
Contacte: info@tastandcasa