El convidat sorpresa, l'entrenador de futbol, va esdevenir el monitor d'un joc que començava amb un tast a cegues en tres raïms: macabeu, garnatxa blanca i xarel·lo i no precisament en aquest ordre.
Carnet de tast i ampolles tapades, per tastar Rupestris 2012 de Celler Pardas, festival de xarel·los blanc i vermell amb una mica de malvasia. Gran acidesa i golositat justa per mantenir la frescor i un punt lleuger, d'aquells qua agraden als fans del vi blanc.
Sàtirs 2012 Celler Arché Pagès, Macabeu 100% pels que gaudeixen de vins tan intensos com untuosos, un punt luxuriós, ja era això.
Edetària Blanc 2011 Celler Edetària, Garnatxa blanca 85% i Macabeu 15% de vinyes velles, us descriuré el vi amb la pista que els vaig donar, de tots és el més espectacular...
Al final dels detectius del plaer i dels tast, es van agrupar segons el vi que els havia agradat més, per encara a cegues descriure en tres adjectius cada vi. Ho van clavar. La festa ja havia començat...
Camí de Cormes 2007, Celler Roig Parals, l'elegància d'una de les carinyenes llegendàries de l'Empordà es va fer present a taula. Ceps centenaris, Intensitat, seda al pas per boca, acidesa, persistència ... La maduresa d'un vi d'aquells que es mereixen mitja tarda i una nit sencera.
Decantadors buits i com deia P. ... Has vist els somriures a les seves cares? Això no té preu...
Un plaer haver compartit Vifelicitat amb tots els Magnífics!
* Gràcies P. per la teva sensibilitat. Per molt d'anys!