Segona sessió del curs de tast a Vacarisses. Taula llarga i moltes ganes.
Obriem el tast amb la subtilitat del Nutt Rosé, Mas Bertran, DO Penedès, Sumoll 100%, subtilitat i primers comentaris sobre com les maceracions afecten colors i estructures dels vins.
Els tast continuava amb un joc entre un vi negre jove L'Heravi 2013, Vinyes d'en Gabriel, DO Montsant i un vi amb un envelliment llarg el Sàtirs 2007, Celler Arché Pagès DO Empordà, fruita Vs maduresa, un joc de contrastos que ens va permetre explorar les diferències que envelliments i vinificacions marquen als vins.
Continuàvem explorant vinificacions amb un vi semicriança Eccoci 2011 Eccoci Wines, DO Empordà, un vi amb tanta golositat com acidesa, una combinació perfecte pel plaer, a taula va agradar molt, per això hi era ...
Tocava explorar zones vinícoles i viatjàvem fins a la Terra Alta per tastar la golositat i la potència de la garnatxa del Via Edetana 2011 Celler Edetària, Extracció, maduresa, mineral i molt persistent . Espectacular ...
Vam posar la DO Pla del Bages a taula, jugàvem a casa, amb un Abadal 3.9 2009 Celler Abadal, complexitat i elegància a un vi de guarda de perfil bordelès,
Tancàvem el tasta amb la garnatxa del Dolç Edetària 2009, vi dolç natural, que ens va permetre parlar de la vinificació d'uns vins sovint oblidats que són uns perfectes missatgers de la #vifelicitat.
A taula molta conversa, bona vianda i moltes ganes compartir vins i ampliar coneixements sobre el món del vi.
Un plaer ser amb vosaltres una altre volta i ens veiem a l'abril. Vindré carregat de bombolles ...
Obriem el tast amb la subtilitat del Nutt Rosé, Mas Bertran, DO Penedès, Sumoll 100%, subtilitat i primers comentaris sobre com les maceracions afecten colors i estructures dels vins.
Els tast continuava amb un joc entre un vi negre jove L'Heravi 2013, Vinyes d'en Gabriel, DO Montsant i un vi amb un envelliment llarg el Sàtirs 2007, Celler Arché Pagès DO Empordà, fruita Vs maduresa, un joc de contrastos que ens va permetre explorar les diferències que envelliments i vinificacions marquen als vins.
Continuàvem explorant vinificacions amb un vi semicriança Eccoci 2011 Eccoci Wines, DO Empordà, un vi amb tanta golositat com acidesa, una combinació perfecte pel plaer, a taula va agradar molt, per això hi era ...
Tocava explorar zones vinícoles i viatjàvem fins a la Terra Alta per tastar la golositat i la potència de la garnatxa del Via Edetana 2011 Celler Edetària, Extracció, maduresa, mineral i molt persistent . Espectacular ...
Vam posar la DO Pla del Bages a taula, jugàvem a casa, amb un Abadal 3.9 2009 Celler Abadal, complexitat i elegància a un vi de guarda de perfil bordelès,
Tancàvem el tasta amb la garnatxa del Dolç Edetària 2009, vi dolç natural, que ens va permetre parlar de la vinificació d'uns vins sovint oblidats que són uns perfectes missatgers de la #vifelicitat.
A taula molta conversa, bona vianda i moltes ganes compartir vins i ampliar coneixements sobre el món del vi.
Un plaer ser amb vosaltres una altre volta i ens veiem a l'abril. Vindré carregat de bombolles ...