Via Edetana Blanc 2012, DO Terra Alta, la golositat de la garnatxa blanca marinada amb la mineralitat salina i fresca de la Terra Alta. L'elegància i textura del vi ens il·luminaven el paladar.
Nou Nat 2011, DO Binissalem, els vins blancs mediterrans han de ser untuoso i rotunds. El premsal del Nou del Celler Binigrau és tot això i molt més. Una joia.
Les Sorts Sycar 2010, Celler del Masroig, carinyena i sirà per #winelovers enamorats de la DO Montsant. Qualitat preu increïble.
Finca L'Argatà 2011, l'elegància d'un celler top de la DO Montsant en la seva màxima expressió. tinta xina, fruita negre i regalèssia din un vi intens i profund."En tens més d'aquest?" Demanaven a taula.
Edetària 2009, tornàvem a la Terra Alta per xalar amb la garnatxa peluda, potser una de les versions més elegants, balsàmiques i especiades d'aquesta varietat. Un vi extraordinari i potent que no s'oblida fàcilment. Oi?
Un tast farcit de comentaris i converses creuades sobre vins, cellers i maridatges. Els vaig deixar a taula tot sopant, començava el Nadal i també la festa ...
Salut i Molta ViFelicitat 2014!
*Gràcies Joan per l'organització i l'acolliment.