Tast&Casa va ser al Vis a Vis del Tr3sc amb Antoni Bassas i el Celler Abadal al MEAM. Les paraules i els vins de la DO Pla del Bages i un escenari en el que es troben l'art més modern i un edifici preciós carregat d'història.
Els 70 Socis del Tr3sc van gaudir en proximitat i intimitat de les confidències del periodista i l'excel·lent Picapoll 2012 d'Abadal, un vi que anyada a anyada no para de crèixer, mentre Antoni Bassa ens comentava en directe la notícia del dia vestida de color blaugrana. Més enllà de la immediata actualitat Antoni Bassas ens va anar regalant declaracions com les següents: "
"Un país es fa millor quan tothom fa bé la seva feina. Ens tenim a nosaltres mateixos i no ens podem fallar".
No ens fallaran tampoc vins com l'Abadal Cabernet Franc Tempranillo 2012, fruita i elaboració curosa per un vi suau de perfil modern. Ni la grandesa del Abadal 3.9 2008, el vi de guarda de Cabernet Sauvignon, tot potència, elegància i tanins rodons.
Mentre Antoni Bassas ens parlava de les seves experiències a la Casa Blanca i responia a les preguntes dels socis del Tr3sc, degustàvem vins i el fuet de la Plana de Vic. Viatjàvem entre l'immediatesa de la notícia, els records del periodista i els sabors dels productes de la terra. "No ens podem fallar" .
Tampoc li fallarà a Antoni Bassas els vins del Celler Abadal com a remei pel refredat que el castigava tal com li va suggerir un dels socis del Tr3sc.
"Me l'apunto, cada dia s'aprenen coses" Va contestar el periodista.
Els assistents també vam aprendre moltes coses ahir al vespre...
Una vetllada magnífica. Gràcies Antoni Bassas i Celler Abadal!
Ens veiem dijous que al Meam amb el Vis a Vis Tr3sc amb Martí Boada i Vinya dels Aspres!
I sempre que volgueu ... Et Muntem un Tast amb el Tr3sc
www.tastandcasa.cat
Els 70 Socis del Tr3sc van gaudir en proximitat i intimitat de les confidències del periodista i l'excel·lent Picapoll 2012 d'Abadal, un vi que anyada a anyada no para de crèixer, mentre Antoni Bassa ens comentava en directe la notícia del dia vestida de color blaugrana. Més enllà de la immediata actualitat Antoni Bassas ens va anar regalant declaracions com les següents: "
"Un país es fa millor quan tothom fa bé la seva feina. Ens tenim a nosaltres mateixos i no ens podem fallar".
No ens fallaran tampoc vins com l'Abadal Cabernet Franc Tempranillo 2012, fruita i elaboració curosa per un vi suau de perfil modern. Ni la grandesa del Abadal 3.9 2008, el vi de guarda de Cabernet Sauvignon, tot potència, elegància i tanins rodons.
Mentre Antoni Bassas ens parlava de les seves experiències a la Casa Blanca i responia a les preguntes dels socis del Tr3sc, degustàvem vins i el fuet de la Plana de Vic. Viatjàvem entre l'immediatesa de la notícia, els records del periodista i els sabors dels productes de la terra. "No ens podem fallar" .
Tampoc li fallarà a Antoni Bassas els vins del Celler Abadal com a remei pel refredat que el castigava tal com li va suggerir un dels socis del Tr3sc.
"Me l'apunto, cada dia s'aprenen coses" Va contestar el periodista.
Els assistents també vam aprendre moltes coses ahir al vespre...
Una vetllada magnífica. Gràcies Antoni Bassas i Celler Abadal!
Ens veiem dijous que al Meam amb el Vis a Vis Tr3sc amb Martí Boada i Vinya dels Aspres!
I sempre que volgueu ... Et Muntem un Tast amb el Tr3sc
www.tastandcasa.cat