"...In May 2009, Chef George Mendes opens Aldea in Manhattan’s Flatiron neighborhood,31 West 17th Street, NYC . Named after the Spanish word for village, the restaurant’s menu is inspired by the Iberian Peninsula and Mendes’ heritage ...."
Aquesta és la capçalera que leegiu a la web de l'ALDEA, un dels restaurants on podeu trobar els vins del Celler Edetària a Nova York. La seva especialitat són els ibèrics, els plats de peix, arrossos amb essència mediterrànea.
Ubicat en dels barris més "trendies" de Manhattan, el trobareu envoltat de galeries d'art i botigues de dissenyadors de roba de darrera fornada.
George Mendes, xef i propietari és un enamorat de la garnatxa blanca. Els vins d'Edetària són al seu restaurant des de la seva inauguració. Explica a tothom que entra a l'Aldea que l'anyada del 2008 és la millor garnatxa blanca que ha tastat mai.
Us deixem amb la carta de vins blancs.
Spain
310 Ameztoi,'Txakolina', Hondarribi Beltza & Hondarribi Zuri , Getariako ‘11 48
301 Bodegas del Palacio, 'Fefiñanes', Albariño , Rias Baixas ‘10 50
324 Lagar de Costa, Albariño , Rias Baixas ‘10 55 14
328 Lagar de Costa, 'Maio', Albariño, Rias Baixas ‘09 95
320 Do Ferreiro, 'Cepas Vellas', Albariño, Rias Baixas * ‘10 90
326 Emilio Rojo, Treixadura, Lourero, Lado, Albariño & Torrontes , Galicia * ‘10 150
325 Vina Reboreda, Treixadura, Godello, Palomino & Torrontes , Ribeiro, Galicia ‘10 48
307 A. Coroa, Godello, Valdeorras, Galicia * ‘10 55
306 Vina Mein, Treixadura, Godello & Loureiro , Galicia * ‘10 58
327 Dominio do Bibei, 'Lapola', Godello, Dona Blanco, Torrontes & Loureira , Ribeira Sacra ‘08 75
318 Santiago Ijalba, 'Abando', Viura , Rioja Alta ‘10 60
323 Remelluri Blanco, Garnacha Blanca, Roussane, Marsanne, Viognier & Sauvignon Blanc , Rioja ‘08 210
319 Edetaria, Garnacha Blanca & Macabeo , Terra Alta, Catalonia ‘08 66
314 Mas Foraster, Montblanc, Garnacha Blanca, Macabeo & Chardonnay , Catalonia ‘09 48 12
Informació i reserves:
Address: 31 West 17th Street, New York, NY 10011
Email: info@aldearestaurant.com
Phone: 212- 675-7223
Fax: 212-675-7277
Aquesta és la capçalera que leegiu a la web de l'ALDEA, un dels restaurants on podeu trobar els vins del Celler Edetària a Nova York. La seva especialitat són els ibèrics, els plats de peix, arrossos amb essència mediterrànea.
Ubicat en dels barris més "trendies" de Manhattan, el trobareu envoltat de galeries d'art i botigues de dissenyadors de roba de darrera fornada.
George Mendes, xef i propietari és un enamorat de la garnatxa blanca. Els vins d'Edetària són al seu restaurant des de la seva inauguració. Explica a tothom que entra a l'Aldea que l'anyada del 2008 és la millor garnatxa blanca que ha tastat mai.
Us deixem amb la carta de vins blancs.
Spain
310 Ameztoi,'Txakolina', Hondarribi Beltza & Hondarribi Zuri , Getariako ‘11 48
301 Bodegas del Palacio, 'Fefiñanes', Albariño , Rias Baixas ‘10 50
324 Lagar de Costa, Albariño , Rias Baixas ‘10 55 14
328 Lagar de Costa, 'Maio', Albariño, Rias Baixas ‘09 95
320 Do Ferreiro, 'Cepas Vellas', Albariño, Rias Baixas * ‘10 90
326 Emilio Rojo, Treixadura, Lourero, Lado, Albariño & Torrontes , Galicia * ‘10 150
325 Vina Reboreda, Treixadura, Godello, Palomino & Torrontes , Ribeiro, Galicia ‘10 48
307 A. Coroa, Godello, Valdeorras, Galicia * ‘10 55
306 Vina Mein, Treixadura, Godello & Loureiro , Galicia * ‘10 58
327 Dominio do Bibei, 'Lapola', Godello, Dona Blanco, Torrontes & Loureira , Ribeira Sacra ‘08 75
318 Santiago Ijalba, 'Abando', Viura , Rioja Alta ‘10 60
323 Remelluri Blanco, Garnacha Blanca, Roussane, Marsanne, Viognier & Sauvignon Blanc , Rioja ‘08 210
319 Edetaria, Garnacha Blanca & Macabeo , Terra Alta, Catalonia ‘08 66
314 Mas Foraster, Montblanc, Garnacha Blanca, Macabeo & Chardonnay , Catalonia ‘09 48 12
Informació i reserves:
Address: 31 West 17th Street, New York, NY 10011
Email: info@aldearestaurant.com
Phone: 212- 675-7223
Fax: 212-675-7277