Tast&Casa va ser a Sant Quirze del Vallès per celebrar 5 aniversaris amb un Tast&Regal Sopresa.
8 vins magnífics van posar la banda sonora a un rock de garatge. L'altar del sacrifici una taula de billar -molt ben protegida, això sí-. Al seu voltant ballaven 18 copes. I la primera cançó de la tracklist la va posar:
Xarel·lo 2011 de Viladellops, DO Penedès, tota la força del xarel·lo i l'espectacularitat del Garraf a un vi intens. Per cert els nassos més esmolats no van trigar a descobrir que la segona ampolla tenia "tap", bon nas!
La banda sonora pujava de volum amb un clàssic:
Edetària Blanc 2011, DO Terra Alta, la garnatxa blanca i el macabeu de Finca el Mas van arrassar per elegància i contundència, com una cançó de Metallica...Nothing Else Matters ...
Tocaven bombolles i les primeres les podrien haver cantat els Beatles: Love, love, love...
Berdié Amor is all you need... Cava rosat pal·lid amb un toc de garnatxa que el fa especialment atractiu, entrada rodona i plena amb final fresc, a taula el comparaven amb el De Nit i deien que havien descobert un cava. Love, love, love...
Bombolles més clàssiques amb el Brut Imperial de Reixach Baqués cava gran reserva pomes al forn i perles juganeres a la llengua. elegant com un blues del Gary Moore.
Des del Montsant, The Land of the one Thousand Garnatxes, ens arribava el Bancal de Vinyes Domènech. Plaer directe, vellut i mirades de complicitat.
El volum de la música no parava de pujar, a la tracklist més garnatxa Via Edetana 2011, Edetària, Do Terra Alta. Més garnatxa i aquest cop incorporàvem la Garnatxa Peluda, cremositat, volum i una boca espectacular. Molta broma amb la Peluda, li podríem dedicar una de ZZTop dels barbuts de Texas...Gimme all your loving and some kisses too...
Vam tancar el Tast amb una Garnatxa dolça del Celler d'Espolla. DO L 'Empordà un vi nascut entre Blanes i Cadaques... Un pecat dolç que va arrodonir el paladar i el tast.
Festa grossa a Sant Quirze. Espero que els vins estiguessin a l'alçada! Us deixo el Smoke on the water de Deep Purple per recordar un tast que va ser molt Smoke on the Wine...
*Gràcies Diana
Salut!
8 vins magnífics van posar la banda sonora a un rock de garatge. L'altar del sacrifici una taula de billar -molt ben protegida, això sí-. Al seu voltant ballaven 18 copes. I la primera cançó de la tracklist la va posar:
Xarel·lo 2011 de Viladellops, DO Penedès, tota la força del xarel·lo i l'espectacularitat del Garraf a un vi intens. Per cert els nassos més esmolats no van trigar a descobrir que la segona ampolla tenia "tap", bon nas!
La banda sonora pujava de volum amb un clàssic:
Edetària Blanc 2011, DO Terra Alta, la garnatxa blanca i el macabeu de Finca el Mas van arrassar per elegància i contundència, com una cançó de Metallica...Nothing Else Matters ...
Tocaven bombolles i les primeres les podrien haver cantat els Beatles: Love, love, love...
Berdié Amor is all you need... Cava rosat pal·lid amb un toc de garnatxa que el fa especialment atractiu, entrada rodona i plena amb final fresc, a taula el comparaven amb el De Nit i deien que havien descobert un cava. Love, love, love...
Bombolles més clàssiques amb el Brut Imperial de Reixach Baqués cava gran reserva pomes al forn i perles juganeres a la llengua. elegant com un blues del Gary Moore.
Des del Montsant, The Land of the one Thousand Garnatxes, ens arribava el Bancal de Vinyes Domènech. Plaer directe, vellut i mirades de complicitat.
El volum de la música no parava de pujar, a la tracklist més garnatxa Via Edetana 2011, Edetària, Do Terra Alta. Més garnatxa i aquest cop incorporàvem la Garnatxa Peluda, cremositat, volum i una boca espectacular. Molta broma amb la Peluda, li podríem dedicar una de ZZTop dels barbuts de Texas...Gimme all your loving and some kisses too...
Vam tancar el Tast amb una Garnatxa dolça del Celler d'Espolla. DO L 'Empordà un vi nascut entre Blanes i Cadaques... Un pecat dolç que va arrodonir el paladar i el tast.
Festa grossa a Sant Quirze. Espero que els vins estiguessin a l'alçada! Us deixo el Smoke on the water de Deep Purple per recordar un tast que va ser molt Smoke on the Wine...
*Gràcies Diana
Salut!