Gràcies companys per ajudar-nos a compartir #vifelicitat i formatges!
#Moltcontents d'haver format part del disseny i l'organització del 8è Aniversari del Club TR3SC a Barceló Raval Hotel i moltíssimes gràcies de nou a Alta Alella - Cava Privat, Giro Ribot, Edetària Celler, Collbaix Celler El Molí, Vinyes d'en Gabriel, Celler Arche Pages , Clos Figueras , Caves Berdié ,#GarnatxaBeer i #SolàdAres.
Gràcies companys per ajudar-nos a compartir #vifelicitat i formatges!
0 Comentarios
Tast&Casa va passar per Esplugues per emplenar copes de vifelicitat a un tast per sorpresa. El plaer és sempre benvingut...
La garnatxa blanca 100%del Via Terra Blanc 2013 mostrava tots els encants de la DO Terra Alta i la fresca golositat d'un raïm destinat a conquerir tots els paladars. D'un vi vinificat només en inoxidable a un Xarel·lo 100% de Gramona passat per bóta, cremositat, elegància i persistència. Un altre vi, un altre plaer. La nota rosada del tast la posaven les perles del Giró Ribot Brut Rosé 85% Trepat i Pinot Noir 15%, fruita vermella i pessigolles. tens ganes de jugar... Garnatxa fina i garnatxa peluda a tope amb el Via Edetana Negre 2011 fruita madura, caràcter i final sec per un vi que va començar a fer molt feliç a més d'un a taula. Descobrir vins i varietats és la raó de ser d'un tast. El Mantonegro del Binigrau Ecològic va portar els vins mallorquins fins a Esplugues, sensació de tinta xina, mores i persistència, molt llarg. Per alguns el millor de la nit. D'altres es van enamorar del Masia Carreres 2009 del Celler MArtí Fabra mineralitat, personalitat, vinya vella, regalèssia, en constant evolució cap a al seva plenitud. Un dels grans de l'Empordà. I per si quedava algú per convencer la garnatxa de la tercera verema i les casi panses del Dolç Edetària 2009 van encisar a gairebé tots; vinositat, dolçor i que curtes que es fan les coses bones .... A taula moltes converses i experiències compartides al voltant dels vins, i una sèrie de coincidències de pobles, origens, coneguts i cognoms ... Un plaer ser amb vosaltres! Molta vifelicitat! La celebració d'uns 40 Magnífics va ser el motiu d'una festa sorpresa carregada d'amistat i #vifelicitat a Mataró. Per molt d'anys P.!
Ara toca parlar de vins. Comencem amb un Aikarai 2013 el sensacional vi de muscat de Giró Ribot, una de les bombes de plaer d'aquest any. Nas encisador i boca fresca, sorpresa i felicitat ... El Picapoll 2012 d'Abadal fa fer especialment feliç a algú de la taula, i a la resta els va convencer tot d'una; volum, complexitat, i autenticitat a un vi que no para de crèixer... Bombolles daurades del Gran Reserva Agustí Torelló Mata 2008, gran cava ple d'elegància i saborositat, un d'aquells que conveç a tothom, fins i tot els més vinòfils... El Montsant ens porta els dos convidats següents ... Les Sorts Rosat 2013, pell de ceba i molta carinyena i garnatxa per un rosat molt fresc i amb records de fruita vermella, va captivar a més d'una ... I el primer vi negre també venia del Masroig. El sol Sortia per Orto i s'amaga per ... L'Orto Negre 2011 un vi 100% Montsant amb un toc de ciment que el fa fresc i penetrant, un celler per tornar-hi sempre... De la Terra Alta ens arriba l'Edetària Selecció 2010 i la seva garnatxa peluda, especiat, llaminer i molt garnatxer. Va conevencer fins i tot als fans dels vins blancs ... Tancàvem el tast amb el regal del Dolç Edetària 2009, llagrimes de pansa de raïm, per arrodonir el tast amb un vi molt gastronòmic i encara amb més capacitat de convicció. Molts vins guanyadors, gairebé tants com participants; i un plaer haver compartit taula, converses i #vifelicitat amb vosaltres! Salut i vins! * Gràcies P. i N. per l'acolliment i R. per l'organització. Tast&Casa va ser a Cardedeu per el primer tast a l'aire lliure de la primavera. Quèia el sol a l'horabaixa ... Alegria!
Molts amics i força vins. el tast s'obria amb la festa d'un Aikarai de Giró Ribot i el seu muscat 100% fruita i alhora frescor i lleugeresa ... És difícil que no s'acabi. Des de la Terra Alta la garnatxa blanca prenia les copes per oferir-nos un Via Edetana Blanc 2013, golositat, acidesa, volum i salinitat ... Oi companys? Agustí Torelló Mata ens regalava les bombolles madures del seu Gran Reserva 2008, pastisseria, briox i pessigolles ... "Aquest cava és molt diferent" deien. El Celler del MAsroig ens portava un Les Sorts Rosat 2013 amb colors pell de ceba, i fruita vermella, acidesa i frescor ... Un vi per passar l'estiu. Des del LLenguadoc un vi negre jove i afruitat un Villemarin Rouge, amb records de iogurt de madueixes i de glop llarg ... Sorprenent. L'Empordà en poratva un Vinyes Velles 2010 de l'excel·lent Celler Martí Fabra, mineralitat seca, criança, tradició, estructura i final llarg ... El comparaven amb el Negre dels Aspres, bons paladars a taula. Tornàvem a la Terra Alta per tastar la Garnatxa Peluda de l'Edetària Selecció Negre 2010, tanins madurs i rodons, per un vi ple de fruita madura i un caràcter mediterrà molt especiat ... Potent i elegànt. Tancàvem el tast amb el Dolç Edetària 2009, vi dolç natural amb caràcter vinós i records de panses i vinyes molt madures ... Plaer assegurat. S'acabava el tast, però la vetllada es presumia més llarga ... Les bombolles de Balma, un no cava molt ben triat, fresques a la nevera així ho asseguraven... Gràcies M. i J. per l'organització i l'acolliment. I a la resta no patiu ... us he fet cas i ja he oblidat tots els noms tot ique recordo molt bé algunes cares, unes més que altres... Molta Vifelicitat a tots! Tast&Casa va ser a l'Hospitalet per fer un tast d'iniciació amb taula llarga i molts amics esperant compartir #vifelicitat amb A.
Un tast que començava amb el Via Terra blanc 2013 del Celler Edetària, 100% garnatxa blanca a tope, golositat, estiu i un final fresc ... Si feiem festa tocava cava, un Brut Imperial de Reixach Baqués ens regalava bombolles petites i elegants ... Festa! Més garnatxa ara carinyena directe del Montsant, Les Sorts Rosat 2013, un rosat modernet amb color pell de ceba, molt ben presentat i amb millors sabors en boca, per fer estiu ... Més Celler del Masroig, ara amb tota la fruita del Solà Fred 2013, com ens agraden els vins directes de l'ínox i carregats de fruita. Directes al Pla del Bages, un Bernat Oller 2011, amb tota la força del Merlot, la gràcia del el picapoll negre i un envelliment en bóta molt ben treballat. Garnatxa Fina i Garnatxa Peluda a tope amb el Via Edetana 2011, fruita madura i personalitat especiada a un vi que no s'pblida fàcilment. Arrodoníem el tast amb el Dolç Edetària 2009, més garnatxa i més plaer ... A taula molta curiositat per tastar i aprendre, i molta conversa. Un plaer ser amb vosaltres! *Gràcies T. i A. per l'organització i l'acolliment. Tast&Casa va participar d'una celebració molt especial un Tast&Mon en que els vins blancs de l'Arc Mediterrà ens van fer Volar fins a Sa Lluna...
Començàvem amb una declaració de principis un glop fresc i saborós d'Aikarai del Celler Giró Ribot, muscat 100% per ser molt feliç aquest estiu... La DO Alella i la Pansa Blanca es reivindicaven amb el Marfil Blanc Clàssic 2013 una delícia de fruita, acidesa i salinitat, un desig fet realitat ... I tot parlant de picapolls: primer un Picpoul de Pinet de la Cave de l'OrMarine directe del Llenguadoc, plaer directe senzill i sincer ... I després una de les joies de la corona de la DO Pla del Bages, Abadal Picapoll 2012, o perquè els vins catalans no paren de guanyar el debat de l'excel·lència, complexitat i terroir, elegància ... Directes a l'Empordà per xalar amb les untuositats del Sàtirs 2013 del Celler Arché Pagès,macabeu 100%, intens i luxuriós ... La garnatxa blanca de l'Edetària Blanc Selecció 2012 arribava a les copes com el que és: un raig de llum, un glop de fruita, sol d'estiu i sal de mar directe dels terrers de Gandesa, Mon's favourite ... Impresionant ... Més vi mediterrà, el Nou Nat 2012 del Celler Binigrau és un vi sorprenent fet de premsal mallorquí i un xic de chardonnay, una bomba no apte per bevedors lleugers, goig profund ... Si el busques el trobaràs clicant aquí ... Moltes gràcies Mon per l'organització i l'acolliment. Un plaer compartir #vifelicitat amb voslatres! Per molt d'anys i per molts vins! Tast&Casa subhasta 3 Tasts amb un 20% de descompte.pels dies 16, 24 i 31 de maig Guanyarà el tast el grup que pagui menys per persona, és a dir el que tingui més participants per cadasqun dels dies. El preu de sortida és Tast x 6 persones = 24 €, a partir de 6 persones el preu va baixant Tast x 8 persones= 18 €, Tast x 10 persones= 14.5 €, Tast x 14 persones= 10.50 € ...
Per participar de la subhasta només cal que deixeu un comentari al mur de l'esdeveniment del Facebook de Tast&Casa amb el nombre de persones que sou i enviar un mail a info@tastandcasa.cat. #Juguem i #Tastem ... Els contrabandistes amics de Tast&Casa i el Turó ens ha avisat que la Benemerita i d'altres forces de seguretat ha muntat controls a tots els passos de muntanya, camins i corriols, cales i platgetes que hi ha entre l'Empordà i Sinera per aturar-los i ens han recomenat canviar el dia del tast. No esmentarem cap data en concret, només direm que serà el primer divendres de juny, ens asseguren que els nostres enemics no ho entendran. Això sí clandestins, canviem la contrassenya, ara serà: Vins i Llibertat!
TAST CLANDESTÍ DE VINS DE CONTRABAND LA DO EMPORDÀ: L'Empordà es terra de vent, mariners i contrabandistes. ... i sobretot bons vins! El proper divendres 23 de maig a les 21:00 vine a tastar els vins de Tramuntana més genuïns al Turó. Vins de Garnatxa, carinyena, macabeu i moscat sobre terrers de pissares i granit directes d'Espolla, Capmany, SantCliment SesCebes, Garriguella. Tast a càrrec de Nani Ramon i sopar amb les exquisideses del Turó. Contrassenya: Vins i Llibertat .... Hora: 21:00 Preu: 22€ Reserves: info@tastandcasa/ telèfon: 93795808 i 661912819. Tast&Casa va tenir la sort de compartir vifelictat amb Friends&Derivados ... Taula llarga, copes, bona companyia i la resta, la màgia la van posar els vins. Anem doncs pels protagonistes:
Microví La Vinyeta Varietat Ancestral, Macabeu o com devien ser els vins de l'Empordà fa un segle. Un vi tan intens com singular, amb personalitat marcada i una boca d'aquelles que soprenen i costen d'oblidar. No apte per paladars fàcils ... Via Edetana Blanc 2013, Celler Edetària, DO Terra Alta, o el perquè la garnatxa blanca és una de les varietats amb més potencial de casa nostra. Golós, amb acidesa i salinitat espectacular, un atefacte de plaer explosiu de primera magnitud. Per anar oblidant els verdejos ... Sonrojo, La Volandera, DO Navarra o com diu el projecte de La Calandria Pura Garnacha ... Un rosat espectacular amb una presentació que et porta directe al cor del vi i la varietat. Garnacha a tope amb un vi que t'omple la boca de carícies i fruita. Per estimar els rosats ... Clos Lentiscus Sirà cava inmitable, fosc amb una bombolla ben trobada, vinós avermutat, un altre experiment d'un dels cellers més inquiets de Catalunya. Per agosarats ... Eccoci o la sorpresa de la temporada, un vi negre del Baix Empordà, fet a Sant Martí Vell, enmig d'un bosc iamb un grapat de varietat que ens regalen un vi negre tan rodó, com saborós, fresc i amb el pecat afegit d'una acidesa que prohibeix que et cansis de beure'l. Fet per compartir plaers ... Edetària Selecció Negre 2010 Garnatxa peluda a tope per gaudir de tanins rodons, madurs i mediterranis. Una copa d'espècies, fruita vermella, vellut i salinitat que busca els teus llavis. és difícil dir-li que ja en tens prou ... Per xalar molt. Masia Pairal Muscat Tradició i plaer és doenen la ma a un vi que redimensiona el vi dolç natural de moscatell i en la seva elegància el deixa allà on hauria de ser des de sempre. Per gaudir més encara ... * Gràcies Mar per l'acolliment i l'organització! Un plaer compartir vins i converses amb vosaltres ... Tast&Regal per tota la família a BCN. Una única petició que fossin vins negres i un joc proposta de Tast&Casa: una garnatxa, un celer i tres vinificacions ... Des de la Terra fins al vi més Dolç ...
La garnatxa va ser present a tots els vinsencar aque a algun mig destrankis ... Via Terra 2012: començava el joc amb la garnatxa bàsica d'Edetària, nas llaminer, boca salina i tacte salvatge de la Terra Alta. La Botera 2011: el Celler Roig i Parals ens posava a la copa, un vi amb tant caràcter com elegància, pissarra i persitència. EccoMi 2009: el vi de guarda d'Eccoci Wines, va desplegar tots els seus encants, rodó, llarguíssim i amb un final fresc va ser una de les estrelles del tast. La Garnatxa creuda amb Cabernet i vestida de Marselan. Un vi sorprenent i que marca una tendència a seguir ... Edetària Negre Selecció 2010: segona garnatxa del joc, ara garnatxa peluda, un vi intens i suau que fa de la salinitat i el frescor la seva bandera, sedós i complexe. PEr a molts el m.... Finca l'Argatà 2011: DO Montsant a tope pel vi de Joan d'Anguera, vinificació exquisida intensitat i un toc de regalèssia d'aquells que recordes durant molt temps. Al final molts vins guanyadaros i per la més gran de la taula no hi va haver cap vi millor que el ... Dolç Edetària 2009: tercera garnatxa del joc i el perquè de tot plegat de l'atracció que tenim pels vins dolços naturals, una altre petita gran joia ... Gràcies Marc&Família per l'acollida i l'atenció que vau dedicar als vins. Molta Vifelicitat! |
Arxiu
May 2015
Categories |