Tast&Casa va ser a BCN per fer un tast per 11 #Winelovers que és retrobaven davant les copes, són companys de moltes més coses, després d'haver fet un curs de tast. Vins exquisits per paladars ben entrenats...i una tria de formatges excepcional feien presagiar una vetllada plena de #ViFelicitat.
Gelamà Macabeu 2012 DO Empordà, poma madura, cremós com pocs vins blancs sense bóta, i sobretot en boca glops de plaer. Tot just el primer i ja hi havia un seguit de formatges que se'l disputaven.
Nou Nat 2012 Celler Binigrau, DO Binissalem, els vins blancs mediterrans han de ser untuosos i rotunds. El premsal del Nou del Celler Binigrau és tot això i molt més. Una joia que no para de fer adeptes.
Mas Tinell Brut Real DO Cava, cava clàssic de Macabeu, xarel·lo i parellada, bombolla casi imperceptible en copa i elegants pessigolles a la llengua. Molta pastisseria i tot allò que podem esperar d'un cava de llarga criança. Tornava la baralla de formatges.Festival!
Trepat 2011 Carles Andreu, DO Conca de Barberà, flors, fruits vermells, acidesa i moltes espècies per sorprendre a tothom. Van incorporar un raïm a la seva vida. Salut!
Via Edetana Negre 2011 Celler Edetària, DO Terra Alta, garnatxa fina i garnatxa peluda a un vi rotund que ja ha merescut un Vinari de Plata i que té molta vida pel davant. Què té la garnatxa que la fa tan sexy?
Finca l'Argatà 2011 Celler Joan d'Anguera, DO Montsant, el Montsant més complexe ha un vi que val molt més del que costa, aquesta sensació de tinta xina en boca, quina cremositat...
V'dO 2.08, Vinyes d'Olivardots, DO Empordà, carinyena 100% de vinyes centenàries per un vi tan complexe com elegant. Un dels grans de l'Empordà, quina elegància...
I un Dolç Edetària 2009 perquè el plaer només pot acabar amb més plaer...
Salut!
Gràcies N. per l'organització i l'acolliment.
Gelamà Macabeu 2012 DO Empordà, poma madura, cremós com pocs vins blancs sense bóta, i sobretot en boca glops de plaer. Tot just el primer i ja hi havia un seguit de formatges que se'l disputaven.
Nou Nat 2012 Celler Binigrau, DO Binissalem, els vins blancs mediterrans han de ser untuosos i rotunds. El premsal del Nou del Celler Binigrau és tot això i molt més. Una joia que no para de fer adeptes.
Mas Tinell Brut Real DO Cava, cava clàssic de Macabeu, xarel·lo i parellada, bombolla casi imperceptible en copa i elegants pessigolles a la llengua. Molta pastisseria i tot allò que podem esperar d'un cava de llarga criança. Tornava la baralla de formatges.Festival!
Trepat 2011 Carles Andreu, DO Conca de Barberà, flors, fruits vermells, acidesa i moltes espècies per sorprendre a tothom. Van incorporar un raïm a la seva vida. Salut!
Via Edetana Negre 2011 Celler Edetària, DO Terra Alta, garnatxa fina i garnatxa peluda a un vi rotund que ja ha merescut un Vinari de Plata i que té molta vida pel davant. Què té la garnatxa que la fa tan sexy?
Finca l'Argatà 2011 Celler Joan d'Anguera, DO Montsant, el Montsant més complexe ha un vi que val molt més del que costa, aquesta sensació de tinta xina en boca, quina cremositat...
V'dO 2.08, Vinyes d'Olivardots, DO Empordà, carinyena 100% de vinyes centenàries per un vi tan complexe com elegant. Un dels grans de l'Empordà, quina elegància...
I un Dolç Edetària 2009 perquè el plaer només pot acabar amb més plaer...
Salut!
Gràcies N. per l'organització i l'acolliment.