Tast&Casa va anar fins a Vilanova per celebrar un aniversari entre amics.
Encetàvem el Tast amb un vi fora de concurs per fer temps tot esperant els tocatardans. A la copa un Via Terra Blanc 2012 Do Terra Alta, Celler Edetària, garnatxa blanca a tope per escalfar el vespre.
El Via Edetana Blanc 2013 Do Terra Alta, Celler Edetària, va augmentar la intensitat de la vetllada. Golositat a tope, sabors salins i molt persistència. Brutal ...
El Rosat 2013 del Celler Bàrbara Fores i la seva fruita van afegir encara més arguments al discurs de les garnatxes ara amb un vi d'un altre color. A taula sorpresa i plaer ...
Avançàvem amb un cava sopresa l'Amor de Caves Berdié i el seu toc de garnatxa que li trenca el color i li dóna un punt de golositat que és el contrapunt perfecte amb l'acidesa del xarel·lo, el macabeu i la parellada. Encisador ...
Reivindicant les varietats autòctoes a la DO Penedès van servir a les copes el Samsó 2008 de Parató. Pura elegància ...
Des de l'Empordà ens arribava la màgia de la carinyena del Masia Carreres 2010 del Celler Martí Fabra una bomba de mineralitat i tanins rodons i madurs que amb la seva intensitat va captivar a tothom ...
Tancàvem el tast amb el pecat dolç del mateix celler el Masia Pairal Muscat a taula algunes copes encara el somien ...
La festa va continuar al Tercer Temps amb vins de la DO Montsant. hi ha nit nits que han de ser llargues ...
Per molts anys Anna! Molta vifelicitat!
Encetàvem el Tast amb un vi fora de concurs per fer temps tot esperant els tocatardans. A la copa un Via Terra Blanc 2012 Do Terra Alta, Celler Edetària, garnatxa blanca a tope per escalfar el vespre.
El Via Edetana Blanc 2013 Do Terra Alta, Celler Edetària, va augmentar la intensitat de la vetllada. Golositat a tope, sabors salins i molt persistència. Brutal ...
El Rosat 2013 del Celler Bàrbara Fores i la seva fruita van afegir encara més arguments al discurs de les garnatxes ara amb un vi d'un altre color. A taula sorpresa i plaer ...
Avançàvem amb un cava sopresa l'Amor de Caves Berdié i el seu toc de garnatxa que li trenca el color i li dóna un punt de golositat que és el contrapunt perfecte amb l'acidesa del xarel·lo, el macabeu i la parellada. Encisador ...
Reivindicant les varietats autòctoes a la DO Penedès van servir a les copes el Samsó 2008 de Parató. Pura elegància ...
Des de l'Empordà ens arribava la màgia de la carinyena del Masia Carreres 2010 del Celler Martí Fabra una bomba de mineralitat i tanins rodons i madurs que amb la seva intensitat va captivar a tothom ...
Tancàvem el tast amb el pecat dolç del mateix celler el Masia Pairal Muscat a taula algunes copes encara el somien ...
La festa va continuar al Tercer Temps amb vins de la DO Montsant. hi ha nit nits que han de ser llargues ...
Per molts anys Anna! Molta vifelicitat!