Dissabte passat al Tast&Casa vam estrenar dos serveis de cop: el Tast&Casa Rural i el Tast&Comiat.
En Jordi i la Sandra celebaràven amb els seus amics el comiat de solters i van escollir una cas rural a Cartellà per passar un cap de setmana ple d'activitats, diversió i desplaçaments KM0.
Una de les activitats escollides era un tast de vins negres. Tast&Casa va arribar carregat de garnatxa, carinyena, trepat, monestrell, callet i fogoneu, copes, ampolles i algun Bag&in&Box per trencar esquemes, ampliar sabors i donar a conèixer raïms i vins d'aquells que paguen la pena , tant si ets casat o solter ...
Obria el tast el celler del Masroig amb el B&B del 2011. A taula sorpresa i d'entrada algun prejudici " ... un vi presentat així no el compraria mai ..." Sort que després de tastar-lo no pensaven el mateix. L'aixeta no parava de rajar, mentre ells observaven llàgrimes gruixudes que regalimaven per la copa i gaudien de la golositat en boca d'un gran vi jove.
Tot seguit dos trepats el Sargantana 2010 directe d'Arenys i l'immens Carles andreu Trepat Negre 2010 de Pira DO Conca de Barberà. Bues versions d'una varietat que tot just acabaven de descobrir. Trepat el cep que s'enfila, el que té gust de llimona - i moltes més coses- "El color és ben diferent, és més clar .." El tast rutllava, ja treien conclusions "...M'agrada les flors i l'olor del Carles Andreu al nas però en boca preferixo el teu trepat ..." Havien incorporat un nou raïm a la seva vida.
Cap al Priorat, Les Clivelles d'en Jordi Aixalà són una aposta segura per tots aquells que vulguin assaborir la carinyena i la mineralitat de la licorella. "...Aquest és dels que m'agraden a mí, espera que faig una foto, per recordar-lo bé ..." Per uns quants un dels dos millors del tast ... a part de divertits aquesta colla tenien molt bon paladar.
En Jordi i la Sandra celebaràven amb els seus amics el comiat de solters i van escollir una cas rural a Cartellà per passar un cap de setmana ple d'activitats, diversió i desplaçaments KM0.
Una de les activitats escollides era un tast de vins negres. Tast&Casa va arribar carregat de garnatxa, carinyena, trepat, monestrell, callet i fogoneu, copes, ampolles i algun Bag&in&Box per trencar esquemes, ampliar sabors i donar a conèixer raïms i vins d'aquells que paguen la pena , tant si ets casat o solter ...
Obria el tast el celler del Masroig amb el B&B del 2011. A taula sorpresa i d'entrada algun prejudici " ... un vi presentat així no el compraria mai ..." Sort que després de tastar-lo no pensaven el mateix. L'aixeta no parava de rajar, mentre ells observaven llàgrimes gruixudes que regalimaven per la copa i gaudien de la golositat en boca d'un gran vi jove.
Tot seguit dos trepats el Sargantana 2010 directe d'Arenys i l'immens Carles andreu Trepat Negre 2010 de Pira DO Conca de Barberà. Bues versions d'una varietat que tot just acabaven de descobrir. Trepat el cep que s'enfila, el que té gust de llimona - i moltes més coses- "El color és ben diferent, és més clar .." El tast rutllava, ja treien conclusions "...M'agrada les flors i l'olor del Carles Andreu al nas però en boca preferixo el teu trepat ..." Havien incorporat un nou raïm a la seva vida.
Cap al Priorat, Les Clivelles d'en Jordi Aixalà són una aposta segura per tots aquells que vulguin assaborir la carinyena i la mineralitat de la licorella. "...Aquest és dels que m'agraden a mí, espera que faig una foto, per recordar-lo bé ..." Per uns quants un dels dos millors del tast ... a part de divertits aquesta colla tenien molt bon paladar.

Tocava el monestrell i les llegendes almogàvers, que després de passejar per Múrcia i Alacant, toquen la Catalunya nord i arriben a Austràlia tot passant per Mataró ..."Coneixeu el celler Alta Alella i el seu Dolç Mataró ..." Tancàvem el cercle tastant la potència i la xocolata del Juan Gil 12 mesos, va agradar tant que al final es repetia una pregunta "... i aquí catalunya perquè el vam arrencar aquest raïm?" Preguntes sense resposta.
Els vins de Tramuntana es van fer presents amb les Vinyes Velles 2008 del Celler Martí Fabra. una altre versió de la garnatxa i la carinyena "...Espera que aquest també és dels meus, la foto ..." , "... canvio el meu vi guanyador és aquest..." Ja se sap quan els vins són bons en un tast hi ha tants vins guanyadors com participants, i que per molt de d'anys ....
Miquel Barceló i el Sonar ens sevien per parlar dels vins de Mallorca, la presentació dels 12 Volts que semblen 32o a la copa, va arrencar aplaudiments, igual que el vi, l'etiqueta ... hi ha vins amb ralat i contingut i els vins de Francesc Gimalt i Sergi Caballero són uns d'aquests i això que em vaig oblidar d'explicar-los la història del Gallinas&Focas.
El vaig deixar a taula, fent més fotos i tornant a tastar els vins, volien recuperar sensacions i aclarir rànkings de vins guanyadors.
El guanyadors de veritat havien estat ells.
Quan marxava em vaig creuar amb la monitor de la propera activitat del comiat un TupperSex i s'em va ocorrer que al Tast&Casa podríem provar una modalitat nova ....
Gràcies Jordi i Sandra, que per molt d'anys de Tast&Felicitat!
Els vins de Tramuntana es van fer presents amb les Vinyes Velles 2008 del Celler Martí Fabra. una altre versió de la garnatxa i la carinyena "...Espera que aquest també és dels meus, la foto ..." , "... canvio el meu vi guanyador és aquest..." Ja se sap quan els vins són bons en un tast hi ha tants vins guanyadors com participants, i que per molt de d'anys ....
Miquel Barceló i el Sonar ens sevien per parlar dels vins de Mallorca, la presentació dels 12 Volts que semblen 32o a la copa, va arrencar aplaudiments, igual que el vi, l'etiqueta ... hi ha vins amb ralat i contingut i els vins de Francesc Gimalt i Sergi Caballero són uns d'aquests i això que em vaig oblidar d'explicar-los la història del Gallinas&Focas.
El vaig deixar a taula, fent més fotos i tornant a tastar els vins, volien recuperar sensacions i aclarir rànkings de vins guanyadors.
El guanyadors de veritat havien estat ells.
Quan marxava em vaig creuar amb la monitor de la propera activitat del comiat un TupperSex i s'em va ocorrer que al Tast&Casa podríem provar una modalitat nova ....
Gràcies Jordi i Sandra, que per molt d'anys de Tast&Felicitat!