Tast&Casa va passar per Gràcia per fer un tast escales amunt ... Colla gran i moltes ganes de passar-ho bé. A taula 6 vins i al sofa casi 15 copes que van compartir vifelicitat i converses sobre 2 vins blancs i 4 vins negres. Primer la classe de tècinca de tast que sempre es fa mooooolt curta i després ... Som-hi
Aikarai 2014: Muscat del Penedès de Giró Ribot per seduir al nas i refrescar el paladar.
Verd d’Albera 2013: el savoir faire dels vins del celler Martí Fabra donant una lliçó de complexitat.
L’Heravi Jove 2014: de Vinyes d’en Gabriel o perquè els vins sense bóta agraden tant, aquelles notes de iogurt, oi companys ...
Godèlia Mencia 2012: espècies i vellut per un vi seductor de final sorprenent.
Edetària Selecció Negre 2012: un vi garnatxer a tope carregat de garnatxa peluda i salinitat.
Martinet Bru 2010: Priorat a la copa, profund i contundent.
A taula molts vins guanyadors i moltes aportacions interessants des d’Euskadi, la Rioja, la Terra Alta, Mallorca i Alemanya ...
Moltes gràcies N. per l’acolliment i l’organització.
Salut i vins companys!
Aikarai 2014: Muscat del Penedès de Giró Ribot per seduir al nas i refrescar el paladar.
Verd d’Albera 2013: el savoir faire dels vins del celler Martí Fabra donant una lliçó de complexitat.
L’Heravi Jove 2014: de Vinyes d’en Gabriel o perquè els vins sense bóta agraden tant, aquelles notes de iogurt, oi companys ...
Godèlia Mencia 2012: espècies i vellut per un vi seductor de final sorprenent.
Edetària Selecció Negre 2012: un vi garnatxer a tope carregat de garnatxa peluda i salinitat.
Martinet Bru 2010: Priorat a la copa, profund i contundent.
A taula molts vins guanyadors i moltes aportacions interessants des d’Euskadi, la Rioja, la Terra Alta, Mallorca i Alemanya ...
Moltes gràcies N. per l’acolliment i l’organització.
Salut i vins companys!