Tast&Casa va ser a Cardedeu per el primer tast a l'aire lliure de la primavera. Quèia el sol a l'horabaixa ... Alegria!
Molts amics i força vins. el tast s'obria amb la festa d'un Aikarai de Giró Ribot i el seu muscat 100% fruita i alhora frescor i lleugeresa ... És difícil que no s'acabi.
Des de la Terra Alta la garnatxa blanca prenia les copes per oferir-nos un Via Edetana Blanc 2013, golositat, acidesa, volum i salinitat ... Oi companys?
Agustí Torelló Mata ens regalava les bombolles madures del seu Gran Reserva 2008, pastisseria, briox i pessigolles ... "Aquest cava és molt diferent" deien.
El Celler del MAsroig ens portava un Les Sorts Rosat 2013 amb colors pell de ceba, i fruita vermella, acidesa i frescor ... Un vi per passar l'estiu.
Des del LLenguadoc un vi negre jove i afruitat un Villemarin Rouge, amb records de iogurt de madueixes i de glop llarg ... Sorprenent.
L'Empordà en poratva un Vinyes Velles 2010 de l'excel·lent Celler Martí Fabra, mineralitat seca, criança, tradició, estructura i final llarg ... El comparaven amb el Negre dels Aspres, bons paladars a taula.
Tornàvem a la Terra Alta per tastar la Garnatxa Peluda de l'Edetària Selecció Negre 2010, tanins madurs i rodons, per un vi ple de fruita madura i un caràcter mediterrà molt especiat ... Potent i elegànt.
Tancàvem el tast amb el Dolç Edetària 2009, vi dolç natural amb caràcter vinós i records de panses i vinyes molt madures ... Plaer assegurat.
S'acabava el tast, però la vetllada es presumia més llarga ... Les bombolles de Balma, un no cava molt ben triat, fresques a la nevera així ho asseguraven...
Gràcies M. i J. per l'organització i l'acolliment. I a la resta no patiu ... us he fet cas i ja he oblidat tots els noms tot ique recordo molt bé algunes cares, unes més que altres...
Molta Vifelicitat a tots!
Molts amics i força vins. el tast s'obria amb la festa d'un Aikarai de Giró Ribot i el seu muscat 100% fruita i alhora frescor i lleugeresa ... És difícil que no s'acabi.
Des de la Terra Alta la garnatxa blanca prenia les copes per oferir-nos un Via Edetana Blanc 2013, golositat, acidesa, volum i salinitat ... Oi companys?
Agustí Torelló Mata ens regalava les bombolles madures del seu Gran Reserva 2008, pastisseria, briox i pessigolles ... "Aquest cava és molt diferent" deien.
El Celler del MAsroig ens portava un Les Sorts Rosat 2013 amb colors pell de ceba, i fruita vermella, acidesa i frescor ... Un vi per passar l'estiu.
Des del LLenguadoc un vi negre jove i afruitat un Villemarin Rouge, amb records de iogurt de madueixes i de glop llarg ... Sorprenent.
L'Empordà en poratva un Vinyes Velles 2010 de l'excel·lent Celler Martí Fabra, mineralitat seca, criança, tradició, estructura i final llarg ... El comparaven amb el Negre dels Aspres, bons paladars a taula.
Tornàvem a la Terra Alta per tastar la Garnatxa Peluda de l'Edetària Selecció Negre 2010, tanins madurs i rodons, per un vi ple de fruita madura i un caràcter mediterrà molt especiat ... Potent i elegànt.
Tancàvem el tast amb el Dolç Edetària 2009, vi dolç natural amb caràcter vinós i records de panses i vinyes molt madures ... Plaer assegurat.
S'acabava el tast, però la vetllada es presumia més llarga ... Les bombolles de Balma, un no cava molt ben triat, fresques a la nevera així ho asseguraven...
Gràcies M. i J. per l'organització i l'acolliment. I a la resta no patiu ... us he fet cas i ja he oblidat tots els noms tot ique recordo molt bé algunes cares, unes més que altres...
Molta Vifelicitat a tots!