Tast&Casa va ser al Guinardó per oferir un compartir vins i repartir felicitat. El Tast estava ple de perles i va ser dissenyat amb premeditació i alevosia, i seguint algun requeriment de l'amfitrió també... Oi I.?
Obríem el tast amb un cava reserva de Subirat Parent de Caves Vilarnau, un singularitat dins el món del cava, podem tastar aquest araïm també a Finca Valldosera . En boca elegància, bombolla fina i una acidesa memorables.
La Garnatxa Blanca del Cap Negre, un vi de la Catalunya Nord de Feuillans, etiquetat en occità o aranès si ho preferiu, en regalava la intensitat d'un vi mineral de vinyes molt velles, amb una intensitat enlluernadora.
D'un vi de muntanya, passàvem a un vi mediterrà per excel·lència el Nou Nat del Celler Binigrau de Mallorca, carregat de premsal, prèssec i amb una untuositat difícil d'oblidar. Quan Mallorca ens visita, nosaltres xalem.
L'AltaRoses 2011 va portar la seva intensa lleugeresa a taula, un vi biodinàmic del Celler Joan d'Anguera, que va soprendre a tothom amb el seu perfil en boca, especiat, floral, i soprenentment persistent, una troballa.
La DO Montsant també va ser present al següent vi el Terrícola 2011 d'Ediciones Limitades un vi cremós, amb cos que ens ofereix tot allò que ho espera d'un bon Montsant. L'amfitrió somreia...
El darrer vi va ser un Triumvirat 2009 de Terra de Verema, grosella, cassís i mineralitat a part iguals a un vi que té tan present com futur. Un Priorat diferent i rotund, que al tast va fer les delícies dels amants dels vins negres amb més cos.
Un tast ple de vins singulars que van deixar empremta. A taula moltes converses i molt vins creuats: Vinyes d'en Gabriel, Celler del Masroig, Vinyes Domènech i Orto Vins de la DO Montsant, el Celler Aixalà Alcait de la DOQ Priorat, Celler Martí Fabra de l'Empordà, Vins del Tros DO Terra Alta... i sobretot felicitat compartida.
Salut i vins!
Obríem el tast amb un cava reserva de Subirat Parent de Caves Vilarnau, un singularitat dins el món del cava, podem tastar aquest araïm també a Finca Valldosera . En boca elegància, bombolla fina i una acidesa memorables.
La Garnatxa Blanca del Cap Negre, un vi de la Catalunya Nord de Feuillans, etiquetat en occità o aranès si ho preferiu, en regalava la intensitat d'un vi mineral de vinyes molt velles, amb una intensitat enlluernadora.
D'un vi de muntanya, passàvem a un vi mediterrà per excel·lència el Nou Nat del Celler Binigrau de Mallorca, carregat de premsal, prèssec i amb una untuositat difícil d'oblidar. Quan Mallorca ens visita, nosaltres xalem.
L'AltaRoses 2011 va portar la seva intensa lleugeresa a taula, un vi biodinàmic del Celler Joan d'Anguera, que va soprendre a tothom amb el seu perfil en boca, especiat, floral, i soprenentment persistent, una troballa.
La DO Montsant també va ser present al següent vi el Terrícola 2011 d'Ediciones Limitades un vi cremós, amb cos que ens ofereix tot allò que ho espera d'un bon Montsant. L'amfitrió somreia...
El darrer vi va ser un Triumvirat 2009 de Terra de Verema, grosella, cassís i mineralitat a part iguals a un vi que té tan present com futur. Un Priorat diferent i rotund, que al tast va fer les delícies dels amants dels vins negres amb més cos.
Un tast ple de vins singulars que van deixar empremta. A taula moltes converses i molt vins creuats: Vinyes d'en Gabriel, Celler del Masroig, Vinyes Domènech i Orto Vins de la DO Montsant, el Celler Aixalà Alcait de la DOQ Priorat, Celler Martí Fabra de l'Empordà, Vins del Tros DO Terra Alta... i sobretot felicitat compartida.
Salut i vins!