Tast&Casa va ser a Vilaseca per fer un Tast&Sorpresa molt interessant, tocava un monogràfic de la DO Montsant. Enmig d'oliveres, una colla d'amics regalaven un tast, que va acabar amb una festa.
Començàvem amb un bàsic i essencial de la DO, la garnatxa i la carinyena jove del BiB del Celler del Masroig. Golós i divertit "Sí que té notes de iogurt!"
Continuàvem amb l'Orígens 2011 de l'amic Josep Rofes. Ara la garnatxa i la carinyena tocaven la bóta i ens oferien un perfil més clàssic. "Així és cosí dels Vermuts Rofes? Doncs bons vermuts i millors vins!"
Amb el tercer vi fèiem un homenatge a Joan Assens i els vins d'Orto. Amb el seu Orto 2011. Mitad ciment , mitad bóta, un Montsant de socarrel. Caràcter, tipicitat i tota la legenda de les Singularitats per un celler que ha marcat una abans i un després a la DO.
Continuàvem amb l'Orígens 2011 de l'amic Josep Rofes. Ara la garnatxa i la carinyena tocaven la bóta i ens oferien un perfil més clàssic. "Així és cosí dels Vermuts Rofes? Doncs bons vermuts i millors vins!"
Amb el tercer vi fèiem un homenatge a Joan Assens i els vins d'Orto. Amb el seu Orto 2011. Mitad ciment , mitad bóta, un Montsant de socarrel. Caràcter, tipicitat i tota la legenda de les Singularitats per un celler que ha marcat una abans i un després a la DO.
El Brunus 2009 de Portal del Montsant ens regalava un vi carregat fruita i molt equilibrat que ens presenta un Montsant fet per agradar molt i beure'n més.
D'un vi per ampliar públic a un Montsant més profund el Dido 2009 de Sara Pèrez a Venus La Universal. Dens, pur i tocat per les àmfores per conservar la fruita, un vi en transformació constant. "És bo i és diferent!", "Què llarg!És molt saborós!".
D'un vi per ampliar públic a un Montsant més profund el Dido 2009 de Sara Pèrez a Venus La Universal. Dens, pur i tocat per les àmfores per conservar la fruita, un vi en transformació constant. "És bo i és diferent!", "Què llarg!És molt saborós!".
S'acostava el final i els comentava que m'havia deixat cellers molt estimats pel camí per problemes d'existències en botiga, la maleïda distribució, com Vinyes d'en Gabriel o Vinyes Domenech.
El darrer vi va ser el Finca l'Argatà 2010 de Joan d'Anguera, un vi de finca que ens explica moltes coses: tinta xina, cremós, regalèssia, mineral, un festival de sabors. "Que bo!", Quina variació de vins que hi ha al Monsant! I el tenim aquí a tocar"..."Aprofiteu-lo" els deia jo.
Ja us comentava que el tast va acabar amb festa grossa. Oi, que endevineu per a qui era el regal?
Salut companys, gràcies Montsant, gràcies Vilaseca!
Fins aviat,
El darrer vi va ser el Finca l'Argatà 2010 de Joan d'Anguera, un vi de finca que ens explica moltes coses: tinta xina, cremós, regalèssia, mineral, un festival de sabors. "Que bo!", Quina variació de vins que hi ha al Monsant! I el tenim aquí a tocar"..."Aprofiteu-lo" els deia jo.
Ja us comentava que el tast va acabar amb festa grossa. Oi, que endevineu per a qui era el regal?
Salut companys, gràcies Montsant, gràcies Vilaseca!
Fins aviat,