Ara anem pel tast de vins blancs i caves per la G. i alguna cosa més pels altres:
Primer vi, frescor i lleugeresa d'un vi del nord per un Getariako Txakolina Gaintza i una tarda de final d'estiu plena de llum i calor.
De costa a costa, i feia presència la Pansa Blanca 100% del MArfil Clàssic d'Alella Vinícola. Com és que a BCN és venen Perros Verdes de color gos com fuig tenint aquest vins tan aprop? Maresme, mar i sauló a tope dins un vi que no para de millorar.
Era l'hora de picar més crestes ara amb el Picapoll d'Abadal, tradició vinícola amb varietat autòctona directa del Bages. Complexitat, persistència, acidesa, volum i primer dilemes a taula sobre quin vi preferien, el plaer ja manava, bon senyal.
La garnatxa blanca de l'Edetària Selecció i la força de la Terra Alta, emplenàven copes amb elegància, cremositat,fustes ben intergrades i mineralitat salina. Més vins guanyadors a taula...
Era l'hora de les bombolles primer les de Mas Can Colomé i el seu Brut Nature i després l'ecol·lògic Bolet Brut Nature Reserva perles daurades per fer-nos pessigolles al paladar, plaers juganers fets amb base de macabeu, xarel·lo i parellada. Caves, xampanys, amb chardonnay o sense...a taula discussions eternes.
Dels rials d'Arenys s'havia escapat una Sargantana que després de travessar el Montnegre i fent cap al Turó de l'Home vam enxampar a ca la G. Trepat i garnatxa a un vi que no té cap més objectiu que fer feliç als qui l'elaboren i els que el beuen. Vi partisà, vi de festa i resistència.
Tota amfitriona ha de tenir detalls amb els convidats, i el de la G. va ser convidar a taula la garnatxa peluda de l'Edetària Selecció Negre. Seductor, complex, especiat i amb un final mariner, un regal molt apreciat...
El tast s'acaba i la vesprada de vins i amics continua, compartir sempre és una festa. Els vins i Tast&Casa molts contents d'haver estat amb tots vosaltres.
Saluti i vifelicitat!
*Gràcies Glòria per l'acolliment i l'organització.