- Tast&Casa va ser a Horta del Pilar per fer un Tast&Sorpresa. Amics i vins es van reunir a un lloc de somni...
Amb aquest escenari la feina de Tast&Casa va ser molt sencilla, només calia triar uns vins que fessin justícia a la bellesa de la casa
Era un Tast d'Iniciació amb unes quantes joies:
1r vi: Via Edetana Blanc 2012, una garnatxa blanca de la Terra Alta, fresca mineralitat, volum en boca, persistència i felicitat. a taula primeres sorpreses "És que els vins blancs que havia pres no eren així...","Que bo!"
2n vi: Nou Nat 2012, Celler Binigrau DO Binissalem Mallorca. Premsal madur i chardonnay que ens regalen prèssec, untuositat, i un final llarg molt llarg. "D'on has tret aquest vi?" "Sensacional! Jo no era de blancs però..."
3r vi: Rosat de Pardas 2011, DO Penedès, Sumoll 100%, la màgia dels ous del senglar va tornar a les copes un cop més, el Penedès més genuí va sorprendre amb un vi en constant evolució, que ara torna a notes més vegetals. "Ous de ciment, que bo!","És molt diferent!".
4t vi: AltaRoses 2011, Celler Joan d'Anguera, DO Montsant. La biodinàmica feta vi per una Garnatxa fina que revolucionarà un celler amb solera del Montsant. Un vi que és una carícia, regalèssia, leugeressa i subtilitat, amb un final molt especiat casi picant. "Quin vi negre més diferent!", "A mí és el que m'ha agradat més!","Doncs a mí no!"
5é vi: Triumvirat 2009, Terra de Verema, DOQ Priorat. Mineralitat i concentració, en un vi prioratenc que conserva fruita i acidesa, grosella, cassís. Soprenent! "Aquest és dels que m'agraden a mí!", "És Priorat, però és diferent!"
6é cava: Mestres cupatge Rosé, Caves Mestres, DO Cava. Trepat, monastrell i pinot noir per una cava rosat intens i ple de fruita vermella. "Què bons que són els caves rosats!
7é vi: Dolç d'Edetària 2007: Garnatxa de la Terra Alta, gairebé un vi de pansa. Per endolcir-nos el final del tast. "Mai havia tastat un dolç així! Increïble!"
Preguntes, rialles i converses van ser un no parar durant les dues hores i escaig que va durar el tast. I el més important és que a la Laura, sorpreses a part, els vins li van agradar molt, sobretot el Nou Nat, ja té deures ...
Salut, Vins i Felicitat!
*Gràcies Jaume i Horta del Pilar per l'organització i l'acolliment.
1r vi: Via Edetana Blanc 2012, una garnatxa blanca de la Terra Alta, fresca mineralitat, volum en boca, persistència i felicitat. a taula primeres sorpreses "És que els vins blancs que havia pres no eren així...","Que bo!"
2n vi: Nou Nat 2012, Celler Binigrau DO Binissalem Mallorca. Premsal madur i chardonnay que ens regalen prèssec, untuositat, i un final llarg molt llarg. "D'on has tret aquest vi?" "Sensacional! Jo no era de blancs però..."
3r vi: Rosat de Pardas 2011, DO Penedès, Sumoll 100%, la màgia dels ous del senglar va tornar a les copes un cop més, el Penedès més genuí va sorprendre amb un vi en constant evolució, que ara torna a notes més vegetals. "Ous de ciment, que bo!","És molt diferent!".
4t vi: AltaRoses 2011, Celler Joan d'Anguera, DO Montsant. La biodinàmica feta vi per una Garnatxa fina que revolucionarà un celler amb solera del Montsant. Un vi que és una carícia, regalèssia, leugeressa i subtilitat, amb un final molt especiat casi picant. "Quin vi negre més diferent!", "A mí és el que m'ha agradat més!","Doncs a mí no!"
5é vi: Triumvirat 2009, Terra de Verema, DOQ Priorat. Mineralitat i concentració, en un vi prioratenc que conserva fruita i acidesa, grosella, cassís. Soprenent! "Aquest és dels que m'agraden a mí!", "És Priorat, però és diferent!"
6é cava: Mestres cupatge Rosé, Caves Mestres, DO Cava. Trepat, monastrell i pinot noir per una cava rosat intens i ple de fruita vermella. "Què bons que són els caves rosats!
7é vi: Dolç d'Edetària 2007: Garnatxa de la Terra Alta, gairebé un vi de pansa. Per endolcir-nos el final del tast. "Mai havia tastat un dolç així! Increïble!"
Preguntes, rialles i converses van ser un no parar durant les dues hores i escaig que va durar el tast. I el més important és que a la Laura, sorpreses a part, els vins li van agradar molt, sobretot el Nou Nat, ja té deures ...
Salut, Vins i Felicitat!
*Gràcies Jaume i Horta del Pilar per l'organització i l'acolliment.