Tast&Casa va ser a l'Hospitalet per fer un tast d'iniciació amb taula llarga i molts amics esperant compartir #vifelicitat amb A.
Un tast que començava amb el Via Terra blanc 2013 del Celler Edetària, 100% garnatxa blanca a tope, golositat, estiu i un final fresc ...
Si feiem festa tocava cava, un Brut Imperial de Reixach Baqués ens regalava bombolles petites i elegants ... Festa!
Més garnatxa ara carinyena directe del Montsant, Les Sorts Rosat 2013, un rosat modernet amb color pell de ceba, molt ben presentat i amb millors sabors en boca, per fer estiu ...
Més Celler del Masroig, ara amb tota la fruita del Solà Fred 2013, com ens agraden els vins directes de l'ínox i carregats de fruita.
Directes al Pla del Bages, un Bernat Oller 2011, amb tota la força del Merlot, la gràcia del el picapoll negre i un envelliment en bóta molt ben treballat.
Garnatxa Fina i Garnatxa Peluda a tope amb el Via Edetana 2011, fruita madura i personalitat especiada a un vi que no s'pblida fàcilment.
Arrodoníem el tast amb el Dolç Edetària 2009, més garnatxa i més plaer ...
A taula molta curiositat per tastar i aprendre, i molta conversa. Un plaer ser amb vosaltres!
*Gràcies T. i A. per l'organització i l'acolliment.
Un tast que començava amb el Via Terra blanc 2013 del Celler Edetària, 100% garnatxa blanca a tope, golositat, estiu i un final fresc ...
Si feiem festa tocava cava, un Brut Imperial de Reixach Baqués ens regalava bombolles petites i elegants ... Festa!
Més garnatxa ara carinyena directe del Montsant, Les Sorts Rosat 2013, un rosat modernet amb color pell de ceba, molt ben presentat i amb millors sabors en boca, per fer estiu ...
Més Celler del Masroig, ara amb tota la fruita del Solà Fred 2013, com ens agraden els vins directes de l'ínox i carregats de fruita.
Directes al Pla del Bages, un Bernat Oller 2011, amb tota la força del Merlot, la gràcia del el picapoll negre i un envelliment en bóta molt ben treballat.
Garnatxa Fina i Garnatxa Peluda a tope amb el Via Edetana 2011, fruita madura i personalitat especiada a un vi que no s'pblida fàcilment.
Arrodoníem el tast amb el Dolç Edetària 2009, més garnatxa i més plaer ...
A taula molta curiositat per tastar i aprendre, i molta conversa. Un plaer ser amb vosaltres!
*Gràcies T. i A. per l'organització i l'acolliment.