Tast&Casa va ser al carrer València per fer un Tast&Sorpresa. Com veieu ho teníem tot a punt. Només faltaven els vins .....
I un cop teníem els vins només faltava la convidada ....
Un cop recuperada de la sorpresa inicial. Ja ho teníem tot apunt pel tast. Era l'hora que parlessin els vins. Som-hi!
Havíem p revist fer un Tast&Bàsic d'iniciació, però hi havia moltes perles. La primera venia de l'Empordà ... El celler Martí Fabra ens portava un Verd d'Albera 2011 esplèndid amb una carrega molt equilibrada de fruita, acidesa i tipicitat empordanesa. Per algun sector de la taula, el millor del tast, MArtí Fabra, com diu un company "la bèstia dormida de l'Empordà". A taula els vaig recomenar tots els vins de Joan Fabra: Oratori, Vinyes Velles, Masia Carreres, Flor d'Albera ....
La garnatxa blanca de l'Edetena Blanc 2012 ens reglava una boca plena de la golositat d'un estiu calurós i la complexitat que el toc de fusta i la mineralitat que fa dels vins d'Edetària un espectacle de mediterraneïtat.
La primera ronda s'acabava amb més perles, en aquest s cas les bombolles del Reixach Baqués Brut Imperial. Quan el macabeu, el xarel·lo i la parellada es treballen com ho fa aquesta cava, l'elegància del cava només fa que repartir felicitat. Hores d'ara la taula ja era una festa.
Havíem p revist fer un Tast&Bàsic d'iniciació, però hi havia moltes perles. La primera venia de l'Empordà ... El celler Martí Fabra ens portava un Verd d'Albera 2011 esplèndid amb una carrega molt equilibrada de fruita, acidesa i tipicitat empordanesa. Per algun sector de la taula, el millor del tast, MArtí Fabra, com diu un company "la bèstia dormida de l'Empordà". A taula els vaig recomenar tots els vins de Joan Fabra: Oratori, Vinyes Velles, Masia Carreres, Flor d'Albera ....
La garnatxa blanca de l'Edetena Blanc 2012 ens reglava una boca plena de la golositat d'un estiu calurós i la complexitat que el toc de fusta i la mineralitat que fa dels vins d'Edetària un espectacle de mediterraneïtat.
La primera ronda s'acabava amb més perles, en aquest s cas les bombolles del Reixach Baqués Brut Imperial. Quan el macabeu, el xarel·lo i la parellada es treballen com ho fa aquesta cava, l'elegància del cava només fa que repartir felicitat. Hores d'ara la taula ja era una festa.
A les copes era l'hora del Sumoll del Pardas Rosat, la màgia del Senglar i del Ous de Pardas no falla mai. La delicadesa del ciment i un raïm que reclama el seu lloc al panorama vitivinícola català fa la resta.
El Sumoll deixava pas a la Garnatxa del Via Terra Negre 2012, molta fruita, golositat i potència per un vi que va convèncer als amants dels vins negres -feia 4 ampolles que s'esperaven- .
Tornàvem a l'Empordà per trobar-nos amb el Llavors 2010 de la Vinyeta un vi que va fer les delícies dels assistents amb el seu perfil elegant , intens i persistent. Per molts una de les sorpreses del tast.
El primer Destrankis Ecològic del Celler Aixalà Alcait, ens portava garnatxa i carinyena carregades de mineralitat prioratina. Volum, persistència, fruita confida i una llegenda que fa que triomfi allà on el tasten. Els vins d'en Jordi Aixalà creen adeptes allà on van.
El Sumoll deixava pas a la Garnatxa del Via Terra Negre 2012, molta fruita, golositat i potència per un vi que va convèncer als amants dels vins negres -feia 4 ampolles que s'esperaven- .
Tornàvem a l'Empordà per trobar-nos amb el Llavors 2010 de la Vinyeta un vi que va fer les delícies dels assistents amb el seu perfil elegant , intens i persistent. Per molts una de les sorpreses del tast.
El primer Destrankis Ecològic del Celler Aixalà Alcait, ens portava garnatxa i carinyena carregades de mineralitat prioratina. Volum, persistència, fruita confida i una llegenda que fa que triomfi allà on el tasten. Els vins d'en Jordi Aixalà creen adeptes allà on van.
La garnatxa negra del Dolç d'Edetària va fer la sorpresa final, d'un Tast&Sopresa molt especial.
Vinificacions, zones vinícoles, preferències personals, sabors, dissenys d'ampolles, visites a cellers, i futurs viatges més que interessants van acompanyar el tast.
Gràcies M. per l'organització i l'acolliment.
Fins aviat
Vinificacions, zones vinícoles, preferències personals, sabors, dissenys d'ampolles, visites a cellers, i futurs viatges més que interessants van acompanyar el tast.
Gràcies M. per l'organització i l'acolliment.
Fins aviat