Començàvem amb una declaració de principis un glop fresc i saborós d'Aikarai del Celler Giró Ribot, muscat 100% per ser molt feliç aquest estiu...
La DO Alella i la Pansa Blanca es reivindicaven amb el Marfil Blanc Clàssic 2013 una delícia de fruita, acidesa i salinitat, un desig fet realitat ...
I tot parlant de picapolls: primer un Picpoul de Pinet de la Cave de l'OrMarine directe del Llenguadoc, plaer directe senzill i sincer ...
I després una de les joies de la corona de la DO Pla del Bages, Abadal Picapoll 2012, o perquè els vins catalans no paren de guanyar el debat de l'excel·lència, complexitat i terroir, elegància ...
Directes a l'Empordà per xalar amb les untuositats del Sàtirs 2013 del Celler Arché Pagès,macabeu 100%, intens i luxuriós ...
La garnatxa blanca de l'Edetària Blanc Selecció 2012 arribava a les copes com el que és: un raig de llum, un glop de fruita, sol d'estiu i sal de mar directe dels terrers de Gandesa, Mon's favourite ... Impresionant ...
Més vi mediterrà, el Nou Nat 2012 del Celler Binigrau és un vi sorprenent fet de premsal mallorquí i un xic de chardonnay, una bomba no apte per bevedors lleugers, goig profund ... Si el busques el trobaràs clicant aquí ...
Moltes gràcies Mon per l'organització i l'acolliment. Un plaer compartir #vifelicitat amb voslatres! Per molt d'anys i per molts vins!