Divendres 16/11/2012 Tast&Casa i el TR3SC Club de Cultura vam fer un servei al barri de Sant Andreu. Va ser un Tast&Casa molt creatiu. Ara us explicarem perquè.
Es tractava d'un Tast&Regal Sorpresa i l'amfitriona va tenir la bona pensa da de convertir-lo en un sopar maridatge. Ella ens va passar passar el menu i Tast&Casa va posar vins i caves.
El maridatge va quedar així:
CREMA DE CARBASSA I BOLETS & DESIG DE MAS CANDÍ
* Aquest era el plat de la terra la dolçor de la crema i el sabor dels bolets va maridar perfectament amb la untuositat i l'acidesa del xarel·lo del Desig.
“TOSTES” DE FORMATGE FRESC I SALMÓ FUMAT& UDINA CELLER BOHIGUES
* L'estrucutura de la garnatxa blanca d'Òdena de l'Udina i els sabors de l'envelliment en bóta jugaven d'allò més bé amb la cremositat del formatge i el salmó fumat.
HUMUS AMB GAMBAS& CAVA ROSAT BRUT DE CARLES ANDREU
*Plat de mar i muntanya, gambes i humus de sigrons, pebre vermell i oli de sesam que amb el cava rosat de trepat i el joc que van donar les bombolles van ser una de les sorpreses de la nit.
ASSORTIT DE PATÉS&CLIVELLES DE TORROJA DEL CELLER AIXALÀ-ALCAÏT
*Els patés van ser el més semblant a un plat de carn, i per tant vam aprofitar d'acompanyar-lo amb la carinyena del Priorat. Les notes especiades dels patés lligavem d'allò més bé amb les fuetdes minerals i d'herbes mediterrànees del vi.
FORMATGES AMB ASSORTIT DE MELMALADES&AGUSTÍ TORELLÓ MATA BRUT NATURE GRAN RESERVA
*Si hi va haver un maridatge que d'entrada va sorprendre als assistents va ser aquest. Però els sabors dels formatges tant els cremosos com els més secs i el del cava del 2006, un envelliment llarg i profitós, es van retroalimentar sense parar.
Vam rematar el Tast&Maridatge amb un Cava Pere Mata Reserva de la Família, mentre a taula deixàvem escrites multitud converses sobre vins, caves, maridatges, monestrells en forma de relat i melmelades ...
Una vetllada esplèndida des de Tast&Casa felicitem l'Anna pel menú i en Miguel per la magnífica colla d'amics que li desitgen per molts anys amb un Tast&Regal Sorpresa.
Tast&Casa i el TR3SC Club de Cultura, un Bon Maridatge!
Es tractava d'un Tast&Regal Sorpresa i l'amfitriona va tenir la bona pensa da de convertir-lo en un sopar maridatge. Ella ens va passar passar el menu i Tast&Casa va posar vins i caves.
El maridatge va quedar així:
CREMA DE CARBASSA I BOLETS & DESIG DE MAS CANDÍ
* Aquest era el plat de la terra la dolçor de la crema i el sabor dels bolets va maridar perfectament amb la untuositat i l'acidesa del xarel·lo del Desig.
“TOSTES” DE FORMATGE FRESC I SALMÓ FUMAT& UDINA CELLER BOHIGUES
* L'estrucutura de la garnatxa blanca d'Òdena de l'Udina i els sabors de l'envelliment en bóta jugaven d'allò més bé amb la cremositat del formatge i el salmó fumat.
HUMUS AMB GAMBAS& CAVA ROSAT BRUT DE CARLES ANDREU
*Plat de mar i muntanya, gambes i humus de sigrons, pebre vermell i oli de sesam que amb el cava rosat de trepat i el joc que van donar les bombolles van ser una de les sorpreses de la nit.
ASSORTIT DE PATÉS&CLIVELLES DE TORROJA DEL CELLER AIXALÀ-ALCAÏT
*Els patés van ser el més semblant a un plat de carn, i per tant vam aprofitar d'acompanyar-lo amb la carinyena del Priorat. Les notes especiades dels patés lligavem d'allò més bé amb les fuetdes minerals i d'herbes mediterrànees del vi.
FORMATGES AMB ASSORTIT DE MELMALADES&AGUSTÍ TORELLÓ MATA BRUT NATURE GRAN RESERVA
*Si hi va haver un maridatge que d'entrada va sorprendre als assistents va ser aquest. Però els sabors dels formatges tant els cremosos com els més secs i el del cava del 2006, un envelliment llarg i profitós, es van retroalimentar sense parar.
Vam rematar el Tast&Maridatge amb un Cava Pere Mata Reserva de la Família, mentre a taula deixàvem escrites multitud converses sobre vins, caves, maridatges, monestrells en forma de relat i melmelades ...
Una vetllada esplèndida des de Tast&Casa felicitem l'Anna pel menú i en Miguel per la magnífica colla d'amics que li desitgen per molts anys amb un Tast&Regal Sorpresa.
Tast&Casa i el TR3SC Club de Cultura, un Bon Maridatge!